Pâté bourbonnais - Le Site de Serge Lena Pâté bourbonnais - Le Site de Serge Lena

Le Site de Serge Lena

Pate of bourbon

For the dough:
500 Gr of flour
1 whole egg
2 dl oil
1dl warm water
pepper salt

1 egg yolk for gold
1 Kg of potatoes
1 large onion, 1 shallot, 1 garlic clove
2 tablespoons of salted parsley
50gr of butter

finish :
fresh cream thick 3 dl

progress:
Two downs.
Garnish with minced potatoes with all filling,
add butter patches on everything,
add the second lower, make a chimney
and brown. Bake 1 hour at 190°;

Remove the lid and pour the fresh cream.

Return the cover and serve 1/4 hour later.

Publié le 9 octobre 2016

Une réponse à “Pâté bourbonnais”

  1. Recette succulente j ai vue ce grand chef cuisinier réaliser de vraies chef d œuvres en cuisine du restaurant Joseph paris ou j ai eu la chance de faire un passage comme serveur c’est un grand Paris les meilleurs

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